Huur betalen

Als u een woning van ons huurt moet u maandelijks de huur betalen. Door het ondertekenen van de huurovereenkomst stemt u ermee in de huur op tijd te betalen. De huur moet op de eerste van de maand door ons ontvangen zijn. 

U kunt uw huur op verschillende manieren betalen:

Automatische incasso:

U regelt dit eenmalig door een schriftelijke machtiging te ondertekenen. Nadat dit administratief door ons is verwerkt zorgt Ons Doel voortaan voor een juiste en tijdige afschrijving. Wijzigingen in de huurprijs worden direct doorgevoerd. U hoeft hiervoor dan niets meer te doen.

Overschrijving per bank (Periodieke Overboeking)

Via Internetbankieren of via uw bank kunt u maandelijks de huur overmaken, of u kunt een maandelijkse terugkerende opdracht via uw bank instellen. Het rekeningnummer van Ons Doel is NL16 INGB 0000 6849 40.

Ons Doel beheert ook de woningen in Leiden van woningcorporatie Ymere. Huurt u een woning van Ymere in Leiden? Dan maakt u de maandelijkse huur over op het rekeningnummer NL15 INGB 0000 2784 31.

Acceptgiro

Uit het verleden zijn er huurders die met een acceptgirokaart de huur betalen. Dit is een betaalwijze die we gaan afbouwen. Nieuwe huurders kunnen kiezen voor automatische incasso of overschrijving per bank. Bij hoge uitzondering kunt u een aanvraag doen voor een acceptgirokaart.

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden