Buurtontmoetingsplekken

Wij vinden het belangrijk dat er plekken in de buurt zijn waar huurders elkaar kunnen ontmoeten. Er zijn een paar locaties in de stad waar huurders zo'n plek hebben gemaakt. In de Wevershof, Willem Klooslaan en Antillenstraat heeft Ons Doel een ruimte aangeboden. Er worden nu allerlei activiteiten georganiseerd, waardoor buren elkaar ontmoeten en elkaar leren kennen. 

Het Trefpunt aan het Professorenpad is de langst bestaande plek. Daar is professionele begeleiding door Stichting Radius en wordt vooral gebruikt door ouderen uit de buurt.

In de Pieter de la Courtstraat gaf Ons Doel tuinen aan huurders, waardoor zij een plek kregen om moestuinen te maken. Een ontmoetingsruimte in de open lucht, zou je het kunnen noemen.

Aan de Valeriusstraat hebben buren met elkaar een Social Sofa gemaakt. Dit is een betonnen bank, waarop zij zelf met stukjes glas een mozaïek hebben gemaakt. Het ontwerp van die mozaïek is door een tattoo-kunstenaar uit de buurt gemaakt. Nu is het een plek waar buren elkaar treffen.

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden