Huur betalen

Wie een woning van ons huurt moet iedere maand huur betalen. Door het ondertekenen van de huurovereenkomst stemt u ermee in om de huur op tijd te betalen. U betaalt de huur altijd vóór de eerste van de maand. Bijvoorbeeld: U moet de huur van de maand februari op 31 januari hebben betaald.


U kunt uw huur op verschillende manieren betalen:

 • Automatische Incasso
  Dit is erg makkelijk. U regelt dit eenmalig en wij zorgen voortaan voor een juiste en tijdige afschrijving. Wijzigingen in de huurprijs worden direct doorgevoerd. U hoeft hiervoor niets te doen.
 • Overschrijving per bank (Periodieke Overboeking)
  Via internetbankieren kunt u een maandelijkse opdracht instellen of het iedere maand handmatig overmaken. Het rekeningnummer van De Corporatie is NLxxx.
  Als u een maandelijkse opdracht instelt, moet u er wel rekening mee houden dat u de bank tijdig informeert over wijzigingen in het huurbedrag, bijvoorbeeld bij huurverhoging. Zo voorkomt u dat het verkeerde bedrag wordt overgemaakt.
 • Acceptgiro
  Bestaande huurders, die nu al een acceptgiro ontvangen, blijven acceptgirokaarten ontvangen. Nieuwe huurders kunnen alleen betalen via een Automatische Incasso (AI) of via een Periodieke Overboeking (PO).

Contant betalen is niet mogelijk.

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden