Huur opzeggen

Bij Ons Doel kunt u de huur op elke dag van de maand opzeggen. Daarbij geldt een wettelijke opzegtermijn van een maand. U mag natuurlijk langer van te voren opzeggen. Dat kan (bijvoorbeeld in het geval van overname) handig voor u zijn.

Voor het opzeggen van uw huur kunt u het formulier huuropzegging gebruiken. Deze dient u volledig ingevuld en ondertekend aan ons op te sturen.

U kunt de huur ook bij ons op kantoor aan de balie opzeggen, dan informeren wij u over het proces en spreken gelijk een datum met u af voor de eerste inspectie.

Wilt u meer weten over de huur opzeggen? Bekijk dan onze folder Zo doen we dat...  als u de huur opzegt 

De huuropzegging kunt u regelen op uw persoonlijke pagina in MijnCorporatie. Op deze manier weet u zeker dat u de huur op de goede manier opzegt. Als u de huur op een andere manier wilt opzeggen, bijvoorbeeld door een aangetekende brief, vergeet dan niet duidelijk de einddatum van de huurovereenkomst te vermelden en uw nieuwe adres. De brief moet voorzien zijn van uw handtekening en de handtekening van een eventuele medehuurder. U ontvangt binnen een week na ontvangst van uw huuropzegging een brief met bevestiging van de datum van uw huuropzegging.

Doet u als nabestaande een huuropzegging? Dan gelden andere richtlijnen.

Opzegtermijn

De huur kan iedere werkdag van de maand worden opgezegd. U hebt een opzegtermijn van minimaal één maand. De maand opzegtermijn gaat in op de dag dat de opzegging bij De Corporatie binnen is. U kunt maximaal drie maanden van tevoren opzeggen.

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden