Overname

Bij een huuropzegging ontvangt u een overname formulier waarop u afspraken over de overname van spullen kunt vastleggen. Overname is alleen mogelijk als er tijdig een nieuwe huurder bekend is.

In sommige gevallen is het niet mogelijk om overname te regelen, bijvoorbeeld als uw woning bestemd is voor verkoop of de energieprestatie en/of basisuitrusting van uw woning wordt aangepast. In de informatie die u ontvangt bij de bevestiging van de huuropzegging staat duidelijk beschreven wat voor u van toepassing is. In dat geval ontvangt u ook geen formulier bij de bevestiging van de huuropzegging

Let op! Een kandidaat-huurder krijgt een woning voorlopig toegewezen. Dit houdt in dat de mogelijkheid bestaat dat de woning niet definitief wordt toegewezen na het intakegesprek. Komt de kandidaat-huurder voordat het intakegesprek heeft plaatsgevonden uw woning bekijken? Dan adviseren wij u dringend om pas definitieve afspraken te maken over overname als de kandidaat-huurder kan aantonen dat hij de woning mag gaan huren. Bijvoorbeeld door middel van een getekend acceptatieformulier. Dit voorkomt teleurstelling voor beide partijen.

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden