Woning opleveren

Als u verhuist, moet u aan veel dingen denken. Om het u gemakkelijk te maken vindt u hier alle benodigde informatie over de huuropzegging en de checklist huuropzegging.

Opnamegesprek

Na de huuropzegging ontvangt u een bevestigingsbrief met in de bijlage informatie over de oplevering van uw woning. In de brief staat ook wanneer onze mutatie-inspecteur bij u langskomt. Deze afspraak is belangrijk zodat u na het inleveren van de sleutels niet voor onverwachte kosten komt te staan.
Tijdens de opname maken wij afspraken met u over de oplevering van uw woning. Deze afspraken leggen we vast op een opnameformulier die ondertekend wordt door u en de mutatie-inspecteur. Zo weet u precies wat u moet doen om uw woning netjes achter te laten.

Kosten bij niet goed opleveren

Heeft u de afgesproken werkzaamheden niet uitgevoerd of treffen wij schades aan, die vooraf niet zijn geconstateerd, dan brengen wij de kosten in rekening. Goederen, die achterblijven in de woning, waarvoor geen overname is geregeld, worden op uw kosten door ons afgevoerd. Twijfelt u of u de woning goed achterlaat, neem dan gerust contact op met uw wijkconsulent. Zo komt u niet voor onaangename verrassingen te staan.
Mocht u de afspraken over de oplevering niet nakomen, dan voeren wij de werkzaamheden uit op uw kosten en wordt dit verrekend op de eindafrekening. Hoeveel kosten we berekenen voor welke werkzaamheden kunt u nakijken op het opnameformulier dat door de mutatie-inspecteur is ingevuld en door u ondertekend is. Standaardprijzen kunt u nakijken in de prijslijst reparaties bij verhuizing.

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden