Hoe dient u een klacht in?

U heeft een klacht over het handelen van onze organisatie, onze aannemers, of medewerkers. Voor het indienen van een klacht neemt u de volgende stappen:

Stap 1: Eerst bespreekt u met de medewerker zelf waarover uw klacht gaat. Misschien kunt u samen tot een oplossing komen. Lukt dat niet, dan kunt u de volgende stap zetten.

Stap 2: U dient een schriftelijk verzoek in naar de manager Wonen. U kunt uw verzoek indienen via Postbus 569, 2300 AN Leiden.

Stap 3: Binnen veertien werkdagen ontvangt u een reactie van de manager Wonen. Als uw klacht is of wordt opgelost, dan is uw klacht afgehandeld. Als u hier niet tevreden mee bent, kunt u nog een vervolgende stap zetten, namelijk de lokale Geschillencommissie benaderen.

Stap 4: De lokale Geschillencommissie behandelt klachten waarop geen reactie is gegeven of die niet zijn opgelost. U kunt de Geschillencommissie bereiken via het e-mailadres leidsegeschillencommissiegmailcom of via de website van de Geschillencommissie. Wij raden u aan om contact op te nemen met HOOD. Zij zijn bekend met ons klachtenreglement en kunnen u adviseren.

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden