Geen objecten gevonden

Nieuwsbericht

Feestelijk afscheid van HOOD bestuur

Publicatiedatum: 27-09-2019

In juni droegen de vier bestuursleden het stokje al over aan de nieuwe bestuursleden van HOOD, maar gisteren was het tijd voor een feestelijk afscheid. Voor Arie Korteweg (scheidend voorzitter), en Jannie Cambier (scheidend secretaris) kreeg het afscheid een koninklijk tintje. Beiden kregen door Burgemeester Lenferink een koninklijke onderscheiding opgespeld voor hun jarenlange inzet voor de huurders van Woningstichting Ons Doel.

 

Het was een bijzondere wisseling van de wacht in juni. Alle vier de bestuursleden traden af om ruimte te geven aan een heel nieuw team, dat enthousiast verder gaat met het werk en de vernieuwing van de bewonersparticipatie. Arie Korteweg, Jannie Cambier, Wil Spies en Jan Arie Oudshoorn hebben daar de afgelopen jaren een stevige basis voor gelegd. De samenwerkingsovereenkomst tussen HOOD en Ons Doel, het gezamenlijke magazine en de mooie projecten, die in co-creatie werden ontwikkeld zijn daar voorbeelden van.

De waardering voor de vier bestuursleden is groot. Christoffel Klap benadrukte dat nog eens door stil te staan bij de tomeloze inzet voor en betrokkenheid bij de huurders van Ons Doel. Burgemeester Lenferink reikte met veel plezier aan Arie Korteweg en Jannie Cambier een koninklijke onderscheiding uit voor hun inzet ook op andere terreinen dan de volkshuisvesting.

 

Deel deze pagina