Geen objecten gevonden

Nieuwsbericht

Huurverhoging 2020

Publicatiedatum: 17-04-2020

Ieder jaar op 1 juli passen wij de huurprijs aan. Ons Doel vindt het belangrijk dat de huren betaalbaar blijven daarom hanteren wij een gematigd huurbeleid. Dat betekent dat wij de huren alleen met het inflatiepercentage aanpassen en geen extra verhoging toepassen. Dit beleid hebben wij samen met de HOOD vastgesteld.

Deze week zijn de brieven over de huurverhoging verstuurd. Hieronder hebben we de belangrijkste informatie nog even op een rijtje gezet:

Huurkrant 2020

In de huurkrant 2020 vindt u veel algemene informatie over de jaarlijkse huurverhoging . U kunt de huurkrant lezen door op de tekst te klikken. Sinds het samenstellen van de Huurkrant ziet de wereld er door het coronavirus heel anders uit. Daardoor lijkt de krant niet op de actualiteit aan te sluiten. Toch staat in de Huurkrant veel nuttige informatie voor huurders, juist nu. Denk bijvoorbeeld aan de informatie over het aanvragen van huurtoeslag. Of over de (nieuwe) regelingen voor mensen die te duur wonen.

Uitzonderingen

In een aantal situaties zien wij dit jaar af van huurverhoging. Dat zijn uitzonderingen waarbij de huur niet wordt verhoogd per 1 juli. Hieronder leggen we uit welke uitzonderingen dat zijn.

 

Als een van de bovenstaande situaties voor u geldt kunnen wij de huurverhoging van dit jaar terugdraaien. Hieronder staat wat wij nodig hebben. Lever dit vóór 1 juli 2020 bij ons in of mail naar Onsdoelonsdoelnl Wij adviseren u om het mailadres goed te controleren voor verzending, omdat het om gevoelige informatie gaat. Per post de informatie aan ons versturen kan natuurlijk ook.

 

Betalingsproblemen door Corona crisis

Als u te maken heeft met een plotselinge inkomensdaling door de Corona crisis en daardoor de huur niet kunt betalen vragen wij u contact met ons op te nemen. Samen zoeken we naar een passende regeling voor uw situatie. Het is verstandig om snel contact op te nemen zodat we betalingsproblemen kunnen voorkomen.

 

 

 

 

 

 

 

Deel deze pagina