Welkom Over ons Nieuws & publicaties Nieuws Nieuwe website Huren in Holland Rijnland voor woningzoekenden

Nieuwe website Huren in Holland Rijnland voor woningzoekenden

Leestijd: 2 min

Bent u op zoek naar een (andere) sociale huurwoning in de regio Holland Rijnland? Dan zoekt u die vanaf nu op de nieuwe website www.hureninhollandrijnland.nl. U vindt hier ook de woningen van Ons Doel.

De nieuwe website www.hureninhollandrijnland.nl maakt het u nog makkelijker om een passende woning te vinden! Huren in Holland Rijnland is dé digitale plek waar woningzoekenden het aanbod van sociale huurwoningen in de regio Holland Rijnland kunnen vinden. De stappen die daarvoor doorlopen moeten worden, zijn er duidelijk aangegeven. Daarnaast dalen de kosten voor inschrijving en jaarlijkse verlenging naar € 7,50.

Staat u ingeschreven als woningzoekende?
De website van Huren in Holland Rijnland vervangt de website van Woningnet. Uw inschrijfgegevens worden automatisch overgezet. Het is wel belangrijk om uw inschrijving opnieuw te activeren, ook als u niet actief op zoek bent naar een woning. Dan blijven uw opgebouwde rechten en inschrijftijd behouden. U heeft een e-mail of brief ontvangen met informatie over wat u moet doen om uw account te activeren.

Nog niet ingeschreven als woningzoekende?
Schrijf u dan direct in via www.hureninhollandrijnland.nl.

Heeft u vragen over het activeren van uw account of de nieuwe website? Neem dan telefonisch contact op met Huren in Holland Rijnland via T (085) 203 09 00 of ga naar de website voor het contactformulier.