Welkom Over ons Nieuws & publicaties Nieuws Ons Onderhoud

Ons Onderhoud

Leestijd: 1 min

Huurt u een woning van Ons Doel in Nieuw Groenhoven? Dan heeft u deze week de eerste nieuwsbrief in de bus gekregen van Ons Onderhoud. 

Ons Onderhoud regelt onderhoud aan onze woningen
Ons Onderhoud is een samenwerking van Ons Doel, de aannemers Smits Vastgoedzorg, Willems Vastgoedonderhoud en communicatiebureau Twinstone. Het doel van Ons Onderhoud is om het planmatig onderhoud goed te coördineren. Met planmatig onderhoud bedoelen we onderhoud, renovaties en duurzaamheidsmaatregelen aan onze woningen. Anders gezegd, Ons Onderhoud regelt alles rondom het onderhoud dat we van tevoren kunnen plannen. Denkt u bijvoorbeeld aan schilderwerk, gevelwerk, of het verduurzamen van de woning. We starten met Ons Onderhoud in drie complexen: Nieuw Groenhoven, Resedastraat en in een van de complexen in de Rodes.

Met wie neem ik contact op als er iets kapot aan mijn woning?
Ons Onderhoud is er voor het planmatig onderhoud. Als u een reparatieverzoek wilt indienen kunt u dat melden via onze website of via onze reparatielijn. Uw verzoek wordt dan gelijk doorgezet naar onze aannnemer. Zij zorgen ervoor dat de reparatie wordt gedaan.