Geen objecten gevonden

Nieuwsbericht

Ons Onderhoud

Publicatiedatum: 09-07-2019

Simone en Bregje van Ons Onderhoud

 

Ons Onderhoud
Ons Onderhoud is een samenwerking van Ons Doel samen met de aannemers Smits Vastgoedzorg, Willems Vastgoedonderhoud en Twinstone. Ons Onderhoud zet zich in om uw woning goed te onderhouden, te verbeteren en energiezuiniger te maken. Ons Onderhoud gaat van start met drie renovatieprojecten in de Resedastraat, de Rodes en Nieuw Groenhoven.

Wat voor rol speelt Ons Onderhoud?
Op het moment dat er een complex gerenoveerd moet worden zoals in de Resedastraat, de Rodes of Nieuw Groenhoven, is Ons Onderhoud uw contactpersoon. Ons Onderhoud verzorgt de informatie en de communicatie naar de bewoners van het complex. Ook kan het voorkomen dat Ons Onderhoud een oproep doet voor leden van een klankbordgroep om de bewoners te betrekken bij de planvorming en mee te laten denken over de juiste oplossingen. Immers bent u als bewoner specialist van uw eigen woning.

Ons Onderhoud gaat nog niet in alle complexen van start. De komende jaren wordt de samenwerking stapsgewijs uitgebreid. U ontvangt vanzelf bericht als Ons Onderhoud ook in uw complex aan de slag gaat.

Kan ik Ons Onderhoud ook bereiken voor reparaties?
Ons Onderhoud houdt zich niet bezig met reparaties. Als er iets kapot is in uw woning kunt u ons telefoonnummer bellen op 071 522 2025. U kunt dan in het keuzemenu doorverbonden worden met onze aannemer.

Meer informatie
Meer informatie kunt u lezen op de website www.onsonderhoud.nl

 

Deel deze pagina