Welkom Over ons Nieuws & publicaties Nieuws Op weg naar een nieuwe HOOD

Op weg naar een nieuwe HOOD

Leestijd: 2 min

HOOD wil vernieuwen om de belangen van de huurders van woningstichting Ons Doel nog beter te behartigen. Nauwer samenwerken met huurders, goede communicatie en betrokken zijn bij alles wat er speelt rondom plezierig huren is onze ambitie. Michel, Patty, Tim, Mandy, Bas, Tease en André vormen samen het transitieteam dat zich bezighoudt met de vernieuwing van HOOD.

Wat gaan we doen?
Als transitieteam hebben wij nagedacht hoe wij gaan vernieuwen. De belangrijkste conclusie is dat wij dat niet alleen kunnen. Wij hebben de huurders daarbij nodig. Daarom starten we met een aantal inloopavonden voor huurders. Op deze avonden kunnen huurders van de woningstichting Ons Doel aangeven hoe hun belangen het beste behartigd kunnen worden. We nodigen alle huurders (leden en niet leden) daarom uit om van gedachten te wisselen. Ook komt er vóór de zomer een nieuw bestuur. Hiervoor zoeken wij leden. Het nieuwe bestuur gaat samen met het transitieteam de vernieuwing van HOOD verder vormgeven.    

Inloopavonden voor Huurders van Ons Doel
Denk en praat mee over alle zaken die te maken hebben met plezierig huren. Zo kan HOOD jou beter vertegenwoordigen. Je bent onder het genot van een hapje en een drankje van harte welkom op de inloopavonden in Leiden tussen 19.30 en 21.00 uur:

  • woensdag 1 mei in Het Gebouw, Arubapad 2
  • donderdag 2 mei in Buurtkamer De Meelbox, Looiersplein 5
  • dinsdag 7 mei in de kantine van Speeltuin De Beatrix, Schubertlaan tegenover nummer 66

Alle huurders van Ons Doel ontvangen hiervoor een uitnodiging. 

Wil jij bestuurslid van HOOD worden?
Wil je meer zeggenschap en zelf bestuurslid worden van HOOD? Kom dan op dinsdag 14 mei om 19.30 uur naar Buurtkamer De Meelbox, Looiersplein 5, Leiden. Iedere huurder van Ons Doel kan zich kandidaat stellen. Wil je zelf niet in het bestuur, maar ken je iemand die dat goed zou kunnen? Tip hem/haar dan over deze kans.

Meer weten?
Bel Marlies Bodewus. Zij is de ondersteuner van het transitieteam en bereikbaar via nummer 06 51058814.