Welkom Over ons Nieuws & publicaties Nieuws Opening BBQ plek Nico van der Horst

Opening BBQ plek Nico van der Horst

Leestijd: 2 min

Met een bijdrage van de Stichting UNION werd een prachtige BBQ plek gerealiseerd voor en door de bewoners van het Nico van der Horstpark.

 

Op vrijdag 27 september is de nieuwe barbecueplek op het Nico van der Horstpark geopend. Bewoners konden vanaf de oplevering van de woningen, die op deze bijzondere plek staan, meedenken over de inrichting van de openbare ruimte. Al vrij snel werd duidelijk dat een barbecue plek hoog op het wensenlijstje stond.

Herman Michels hoorde als lid van de Raad van Commissarissen over het project Nico van der Horstpark. Vanuit de inmiddels opgeheven Stichting UNION (1894-2019) zocht hij nog naar een mooie maatschappelijke bestemming om een bedrag te doneren. Hij besloot met de donatie de wens van de bewoners te realiseren. Creatieve aannemer Paul Bouter werd aangetrokken om de plek te ontwerpen, dat deed hij op basis van de wensen van de bewoners. Zij hebben hard geholpen met de aanleg van de plek, Paul zorgde voor robuust meubilair. Op 27 september werd de barbecue plek feestelijk geopend én gelijk in gebruik genomen door bewoners.

De BBQ plek werd met veel liefde gegeven, gerealiseerd en in gebruik genomen en is daarmee helemaal passend bij het motto van de stichting UNION 'Dient elkander door de liefde'.