Welkom Over ons Nieuws & publicaties Nieuws Werk in uitvoering: Driftkikker

Werk in uitvoering: Driftkikker

Leestijd: 1 min

Een jaar geleden werden de handtekeningen onder de koopovereenkomst gezet en inmiddels zijn de werkzaamheden in het oude schoolgebouw de Driftkikker in volle gang.

Firma Van Eijk Amoveer Techniek heeft de sloopwerkzaamheden binnen afgerond. Sloop is een groot woord want uiteraard springen we voorzichtig om met de mooie details in het gebouw.

 

 

Op 26 maart van dit jaar gingen de werkzaamheden van start. Het oude schoolgebouw heeft in het verleden veel verbouwingen en veranderingen doorgemaakt. We brengen nu de oude structuur terug, laten mooie details weer goed tot hun recht komen en verduurzamen het gebouw zodat het klaar is voor de toekomst. Onze aannemer Den Dubbelden start binnenkort met de bouwwerkzaamheden en aan het eind van het jaar worden de woningen opgeleverd.

 

Dan is het mooie plan van Zijdekwartier architecten gerealiseerd waarbij met veel liefde voor het bestaande gebouw 14 appartementen ontworpen zijn. Het biedt dan ruimte aan een bijzonder woonconcept bestaande uit 6 woningen voor jongvolwassen cliënten van stichting Cardea, 1 woning voor een begeleider en 7 woningen voor regulier woningzoekenden. Zo realiseren we een inclusieve manier van samenleven midden in een bestaande wijk.

 

De foto’s geven een mooie impressie van de stand van zaken op dit moment.