Welkom Over ons Nieuws & publicaties Nieuws Ons Doel organiseert het Warm Wonen Festival

Ons Doel organiseert het Warm Wonen Festival

Leestijd: 2 min

Hoe kan een corporatie helpen in deze (energie)crisis? Op woensdag 22 februari en zaterdag 25 februari organiseert Ons Doel voor haar huurders het Warm Wonen Festival. Een manier om met elkaar in gesprek te gaan over zorgen, wensen en mogelijkheden.

Huurders van Ons Doel kunnen op het festival gratis de Ons Doel Tas vol Energie ophalen. Deze tas is gevuld met energiebesparende producten. Ook mogen ze één keer aan het Rad van Ons Doel draaien om kans te maken op een cadeaubon voor boodschappen ter waarde van € 50,-. Daarnaast zijn medewerkers van Ons Doel aanwezig om in gesprek te gaan met huurders om samen de mogelijkheden te onderzoeken. Een energiecoach geeft tips en advies over energie besparen.

Christoffel Klap, directeur-bestuurder: “Deze tijden van crisis gaan ons aan het hart. Wij vinden het belangrijk dat niemand in de kou staat. We willen meedenken met jullie en staan open voor ideeën. Daarom komen we naar jullie toe met het Warm Wonen Festival. Warm wonen, ons doel.”

In de buurt 
Woensdag 22 februari

  • Merenwijk/Sparrenrode parkeerplaats: 13:00 - 15:00 uur 
  • Tuinstadwijk/Lindestraat hoek P. de La Courtstraat: 17:00 - 19:00 uur


Zaterdag 25 februari

  • Centrum/Uiterstegracht stoep en parkeerplaats: 10:00 - 12:00 uur 
  • Professorenwijk/Franchimontlaan bij de social sofa: 14:00 - 16:00 uur 

Het is buiten, je ziet ons vanzelf!

Over Ons Doel
Ons Doel is een woningcorporatie met circa 2.700 woningen. Betaalbaarheid is een belangrijke ambitie van de organisatie. Dat was zo en dat blijft zo. Ook na ingrijpende renovaties van woningen of complexen, ook in tijden van (energie)crisis. Door samen met anderen te werken aan gedeelde doelen en ambities krijgt Ons Doel dat met elkaar voor elkaar. Vertrouwen, openheid, samenwerken en elkaar beter maken zijn uitgangspunten die daarbij horen.

Warm wonen, ons doel