Geen objecten gevonden

Brahmslaan

Op maandag 22 maart is project Brahmslaan echt van start gegaan met de sloop van de gymzaal aan Brahmslaan 80. Ontwikkelaar Sustay realiseert op deze locatie in opdracht van Ons Doel 25 duurzame sociale huurappartementen. 

Het gebouw bevat 2 studio's van 29 m2 en 23 appartementen van 50 m2 voor één en twee-persoons huishoudens. De extra brede galerijen geven toegang tot de woningen en kunnen worden gebruikt als buitenruimte met uitzicht op de groene semi-openbare tuin. 

De woningen zijn prima geschikt voor ouderen en mindervaliden. De brede galerijen en de aanwezigheid van een lift zorgen voor een gemakkelijke toegang tot de woning.

Het appartementengebouw kan gerust duurzaam worden genoemd. De constructie van hout zorgt voor een veel lagere belasting op het milieu en is een primeur voor de sociale woningbouw in Nederland. 

De appartementen worden duurzaam gebouwd. De constructie is van hout. Voordelen hiervan zijn:

  • snellere bouwtijd  
  • het gebouw is lichter dan beton
  • de bouw heeft een positieve CO2 balans
  • milieuvriendelijke manier van bouwen.

De woningen worden ook voorzien van zonnepanelen. Niet alleen de bouw is dus duurzaam, ook wonen in een van de appartementen draagt bij aan duurzaam wonen/ leven.
Ons Doel levert hiermee een belangrijke bijdrage aan duurzame vernieuwing in deze wijk   

De bouw start medio 2021. De geplande oplevering is in het eerste kwartaal van 2022. Houd onze website in de gaten voor meer nieuws over dit project en de start van de verhuur!.

Tijdens de bouw is Sustay verantwoordelijk voor de uitvoering. Voor vragen kunt u contact met hen opnemen via Infosustaynl

Deel deze pagina